Hyra buss till bröllopet

När man ska gifta sig är det många var, när och hur att tänka på. Att sätta datum och bestämma kyrka, samt var festen ska hållas. I Stockholm finns många vackra kyrkor och festplatser och att bestämma sig kan vara svårt. Sedan kommer fler frågor. Vilka ska man bjuda, vad ska de äta och hur ska man se till att det blir den lyckade fest man alltid drömt om att ens bröllop ska vara? Det är både roligt och en smula skrämmande att planera sitt bröllop. Förhoppningsvis har man hjälp av vänner och släktingar med förberedelserna så att man inte är helt utbränd den dag man står inför altaret.

Logistik

Transporten av gäster brukar kunna vara problematisk. Kanske ligger kyrkan ute på landet, och det är en bra bit mellan kyrkan och festlokalen. Senare på natten ska alla kunna ta sig hem, men hur ska de kunna köra om de har druckit champagne hela kvällen? Lösningen heter förstås buss. Med en chartrad buss som skjutsar gästerna mellan festplatserna löser man logistiken i ett kick, och ingen behöver ta bilen om man inte absolut vill det. Låt oss illustrera hur det kan gå till.

Hämtning

De 50 bröllopsgästerna hämtas upp av en av våra erfarna och duktiga chaufförer på någon lämplig mötesplats i centrala Stockholm, till exempel Medborgarplatsen. De festsugna bröllopsgästerna skjutsas ut till kyrkan som ligger på Värmdö. Under bussresan hinner gästerna prata ihop sig och ladda inför den stora begivenheten, och i bussens högtalare spelas vacker musik.

Skjuts till festen och hem

Framme vid kyrkan släpps gästerna av och chauffören tar en liten paus. Efter vigseln står han åter redo, för att skjutsa gästerna till festlokalen åtta kilometer därifrån. De glada gästerna njuter av Värmdös vackra natur utanför fönstret samtidigt som de bjuds på champagne och snittar som bussbolaget ordnat med. Musiken som strömmar ur högtalarna är nu av festligare karaktär och stämningen höjs. Väl framme vid festlokalen anländer gästerna ungefär samtidigt som bröllopsparet, som tillsammans med sina medhjälpare förberett en storslagen fest med liveband och dansgolv. Chauffören kan återigen koppla av medan gästerna förlustar sig till långt in på natten. När   bröllopsgästerna börjar krokna chauffören köra in folk till Stockholm efter ett schema, exempelvis en gång i timmen tills alla gästerna kommit in. Humöret är på topp hos både bröllopspar och gäster.

Prisvärt

Det här kanske låter som en extravagant och dyr lyx, men faktum är att det inte behöver bli särskilt dyrt. Bussbolag i Stockholm är mycket erfarna och smidiga när det gäller den här typen av arrangemang och hjälper gärna till att skräddarsy festlogistiken utifrån hur många gäster som kommer och var festen ska hållas. För en kväll som den som beskrivits kan man i runda tal tala om ett par hundra kronor per person, inte mer. I gengäld kan vigseln och festen hållas precis där bröllopsparet behagar, oberoende av läge. Kontakta ett bussbolag i Stockholm för att hyra en buss till bröllopsfesten. Ni kommer att bli tackade av både era gäster och er själva efteråt!

Hyra buss till bröllopet