Ovanliga företagsevent i Stockholm

Kick-off, utbildning eller konferens – alla tillfällen kräver något roligt event för personalen som är med på resan. Att komma bort från vardagens uppgifter i arbetet och istället bygga gemenskap, kunskap och framtid tillsammans. Många väljer att åka till Stockholm för att ta del av vad huvudstaden har att erbjuda – inte minst när man söker de mer udda upplevelserna. 

Questroom 

I Stockholm finns det två platser som erbjuder så kallade Questroom. Utöver det finns arrangörer som erbjuder samma koncept men under andra namn. I dessa Questroom blir samtliga deltagare instängda och de behöver sedan med god kommunikation och samarbetsförmåga försöka ta sig ut för att vinna utmaningen. Här ställs verkligen samarbetsförmåga på sin spets och kanske inte är det företagsevent som passar bäst när det är många nyanställda som inte känner varandra. Men en unik upplevelse som nästan enbart finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. 

100 Point Challenge

En utmaning som ”alla” i företaget kan var med på. Dessutom passar det perfekt om man är i Stockholm på sommaren och vill njuta av det fina vädret. Det kan liknas som en mix av sightseeing och quiz. Följ kartan och hitta svaren i din omgivning. En tvist är att dessa finns i olika svårighetsgrader. Samtidigt kan denna tävling utföras nästan helt utan tävlingsmoment. Ett sätt att umgås och samarbete under en trevlig promenad. 

Virtual Reality

Söker du ett företagsevent som verkligen är annorlunda – utan att det kostar allt för mycket. Då kan Virtual Reality väljas. Det brukar främst locka de yngre medarbetarna eller de med stort intresse för tekniska innovationer. Du spelar, hör och interagerar med dina medspelare – utan att vara nära dem. Här är det istället body tracking och AI på hög nivå. Kanske en inblick i hur framtidens spel kommer att vara även för de som bara sitter hemma och spelar som underhållning. 

Gocart

Bilförsäljare eller mekaniker? Ta med dina anställda på ett företagsevent och toppa kvällen men en tävling i Gocart. En sport som finns över hela Sverige och som inte enbart går att hitta i Stockholm. Däremot finns här flera aktivitetscenter där gocart bara är en del av vad man kan göra. Varför inte boka in en heldag och utmana varandra i gocart, femkamp och karaoke…

Välj event utifrån intresse

Det viktigaste är att välja ett event för företaget som matchar de anställdas intresse. Något som kan upplevas coolt och spännande kan ju för någon annan skrämmande och hemskt. Det viktiga är att alla kan vara med och umgås, skapa gemenskap och tillföra något. 

Är det ett större företag som planerar ett företagsevent kan det finnas fördelar att låta eventpersonal planera hela konferensen med tillhörande event. Läs mer om event för företag i Stockholm på: http://step2.se.

.

Ovanliga företagsevent i Stockholm