Lantlig dekoration till företagsfesten – så skapar du riktigt mysig stämning

lantlig dekoration

Använd er av vad naturen har att erbjuda

Det behöver inte kosta skjortan att skapa en vacker och lyxig inredning till din företagsfest. Använd dig gärna av vad naturen har att erbjuda om du har möjlighet. Gå ut och plocka rönnlöv eller rönnbär som bordsdekorationer, plocka ormbunksblad och sätt i små vaser eller plocka kottar och använd som bordsplaceringshållare. I kombination med en enkel vit linneduk skapar det en härlig känsla av lyxig lantlighet. Vill du skoja till det lite mera finns bland annat dessa underbara ljusstakar som är utformade som kottar att hitta hos Lilla Tegelbruket.

Inred en mysig dryckesstation

Här kan du låta fantasin flöda fritt. Välj karaffer och tillbringare av många olika modeller och material för att på så sätt skapa en lantlig stämning. Kombinera rustika och vackra dryckestillbringare i jordnära material såsom keramik och lera med mer enkla och rena vattenkannor i strikt design. Detta för att skapa en blandning som både kommunicerar lyx och rustik enkelhet. Använder ni er av vinboxar finns det idag en rad olika snygga och praktiska behållare för sådana på marknaden.

vinboxar

Levande ljus är alltid rätt

Med levande ljus i ljusstakar eller ljuskronor kan du nästa inte misslyckas. Se till att du har ordentliga droppskydd om du använder dig av ljuskronor. Det sista man vill är att gästerna ska få hett stearin i nacken. Var inte rädd för att använda för mycket ljus. Ju mer stearinljus som du använder, desto varmare stämning blir det på festen.

Ansträng dig lite extra med placeringskorten

Många brukar ofta slarva med placeringskorten och nöja sig med en enkel lapp med ett namn på. Det är värt så mycket om du anstränger dig lite extra med att skapa vackra och inbjudande placeringskort som även kan fungera som minnen från festen. Köp ett vackert papper med textur och ordentlig tjocklek och texta namnen med en penna för kaligrafi. Sedan kan du dekorera korten med diverse detaljer från nauren såsom alkottar, rönnbärsklasar, eterneller eller andra mindre blommor.

Lantlig dekoration till företagsfesten – så skapar du riktigt mysig stämning
Märkt på: