Catering för säljmötet

Om man som företagare tar emot långväga gäster vill man alltid bjuda på god mat. Med catering fixas detta enkelt och de inbjudna blir nöjda och glada.

Roells Vattenfilter skulle ha säljmöte, precis som de brukade ha med något års mellanrum. Då kom deras återförsäljare från olika marknader i världen för en gemensam träff. Vid luncherna och middagarna då man samlades över god mat kunde ljudnivån bli hög. Att låta maten tysta mun var inget som gällde här.

Sandra, som ansvarade för de praktiska arrangemangen, ringde cateringfirman som de alltid brukade anlita. De hade faktiskt använt samma firma förra gången det var säljmöte. Många av de säljare som skulle komma nu hade varit med även då. Sandra ville inte riskera att de bjöd på likadan mat nu som förra gången.

Med catering är man säker på att det blir lyckat

Cateringfirman hade stor förståelse för detta och såg det heller inte som något problem. De hade många olika färdiga menyer att välja mellan, och man kunde även själv komponera ihop en måltid genom att välja olika enskilda rätter. De diskuterade de olika måltider som skulle serveras och kom snabbt fram till lämpliga alternativ.

Nu var dagen var inne och det var det dags att sätta sig till bords för den första lunchen. Gästerna tittade förväntansfullt på den framdukade maten och kunde knappt hålla sig innan de började hugga in. Någon frågade till och med om det var samma cateringfirma som den som hade lagat maten förra gången. Han hade verkligen sett fram emot att komma hit igen och får njuta av de goda måltiderna.

Catering för säljmötet