Sluta leta efter konferenslokal!

Letar du efter en fin konferenslokal? Är det i Malmö som ni vill kunna träffas, hålla konferensen eller bara hyra några mötesrum? Då kan du sluta leta nu. Varför inte hålla den i Malmö Börshus? Då får ni tillgång till en fin och anrik miljö, i den klassiska byggnaden som en gång var ett Börshus i centrala Malmö. Börshuset byggdes en gång för att tillfredsställa Malmös rikaste befolkning. Här är taken höga, liksom fönster, möblerna är tidsenliga och miljön är den finaste man bara kan tänka sig.

Hyr Malmö Börshus till konferens eller event

Här fått ni god mat

De kockar och restaurangpersonal som finns att tillgå i Malmö, arbetar alla på Malmö Börshus. Bara för att få äta den goda maten, är det värt att boka in konferensen där. Man har gjort det till en ära att kunna tillaga god mat av de skånska råvarorna som finns att tillgå. Bokar man in sig på en heldags konferens i Malmö Börshus, ingår all mat; frukost, lunch och fika. Dessutom ingår då också en konferensvärd och egen tekniker som ser till att allt som har med det tekniska att göra, så som ljus, film, bild och projektor fungerar som den ska.

Finns rum oavsett om man är 350 eller bara 3

Oberoende om man bara är några stycken som behöver mötas i ett mötesrum, eller om man ska hålla en stor konferens för 350 människor kan man hålla den på Malmö Börshus. Ibland kan man behöva hyra både och, vilket går hur bra som helst. Ibland har man olika aktiviteter som kräver både stora konferenslokaler och mindre mötesrum. Båda kan man genomföra på Malmö Börshus. Har man till exempel gäster som kommer med flyg, eller med tåg, eller med bil, kan man hitta till Malmö Börshus, då Börshuset ligger centralt både för flygplatsen, tågstationen och med parkeringar för bilar. Läs mer om Malmö Börshus på: https://malmoborshus.se.

Sluta leta efter konferenslokal!