Festa bland Skansens djur!

Ska du ordna med fest? Ska ni ordna med ett event för företaget där du jobbar? Om du har som uppgift att hitta en annorlunda och rolig lokal till företagets event, kan du alltid prova att boka Skansens festvåning och låta personalen först besöka det svenskaste som vi har i Stockholm och besöka Skansen. Här finns de djur som vi har haft i Sverige sedan riktas födelse. Här finns de svenska byggnadshistorien tillgängligt för alla som vill ta del av den.

När det är dags att äta

När alla har lärt känna svensk historia genom att besöka gamla hus och hantverkare som använder alla slags gamla redskap, och besökt alla slags djur på Skansen och har besökt olika hus och stationer på Skansen, kanske man har blivit hungrig och tycker det är dags att äta och dricka. Då kan man sedan boka Skansens finaste festvåning som kallas Solliden – samma namn på scenen där Allsång på Skansen äger rum och som sänds i Sveriges television varje sommar.

Vad för slags mat vill du ha?

Om du gillar svensk husmanskost, kan du äta den just på Solliden. Där bjuds det på svenskt smörgåsbord, om du vill det. Väljer du att även bjuda på ett dryckespaket, ingår Sollidens lokal i priset. Vill man kan man även få en tre-rätters meny med husmanskost om man vill det. Sedan är det bara att ta på sig dansskorna och kasta loss på dansgolvet, eller bara sitta och umgås tills natten faller. Läs mer om Skansens festvåning här: https://www.festlokalskansenfestvåning.se.

Festa bland Skansens djur!