Underhållning i toppklass på företagsjubiléet

Flygel på scen

Vill du vara företagaren som bjuder på något extra på festen som du planerar? Det där som får en och annan att dra efter andan på festen och applådera högt efteråt?

Vem som helst kan sätta ihop en spotifylista till företagets fest men om du vill imponera och hylla dina kunder och anställda bör du satsa på levande musik. I vårt digitala samhälle har värdet av riktigt artisteri fått ett högre värde eftersom det känns som något extra. Inget slår en upplevelse live!

Du som ska hyra in en artist eller musiker kan behöva hjälp med tunghantering av till exempel en flygel, en tillfällig scen eller stora högtalare till din fest.

Ta hjälp med tunghanteringen

Många artister kan bära sina egna instrument och scenkläder. Men om du ha en pianist som sitter och spelar flygel under kvällen kan du såklart inte räkna med att pianisten kommer trippande med sin flygel under armen. Det finns flyglar att hyra och sen kan du ta hjälp av en firma som är specialiserad på tunga lyft för transport till och från platsen. Det kan låta dyrt. Men å andra sidan ger pianospel under en kväll en obetalbar stämning i hela lokalen. Lugnt spel under middagen och sen mer artisteri på scen under andra delar av kvällen. En ensam pianist kostar i sig mindre än flera artister på scen.

Så vill du slå på stort och ha med scenbyggen in till företagsjubiléet, kanske vill du att en aktuell krogshow flyttar in i era lokaler för en kväll, då kan artisten eller artisterna behöva hjälp med tunga lyft för att förverkliga din dröm och ge dig och festens gäster en oförglömlig upplevelse.

I dag finns företag som särskilt riktat in sig på att hjälpa andra med tunga lyft. Det kan vara allt från kassaskåp till byggmaterial, värmepannor och fordon. Det är sällan ett vanligt företag har egen utrustning för att lyfta, flytta och transportera sådana saker. Men firmor som riktar in sig på tunghantering har de maskiner som behövs för att klara riktigt stora, svåra och komplicerade lyft av tunga saker. Det mesta går att flytta med rätt verktyg. Det är vanligt att firmor som arbetar med tunghantering använder en sele som spänns runt det tunga föremål som behöver förflyttas. Sedan finns det många olika sorters lyftanordningar och maskiner som kan hjälpa till att utföra själva lyftet ut från nuvarande plats till det ställe som du vill ha föremålet på.

Säkerhet A och O vid tunga lyft

Att försöka göra tunga lyft själv, av till exempel en flygel, är inte att rekommendera. Den som hyr ut ett sådant instrument är noga med att få tillbaka det i lika gott skicka som det var när du hyrde det. För att göra sådana lyft och transporter krävs rätt utrustning och kunskap. Säkerheten vid tunghantering är inget du ska tumma på. Ta istället hjälp med lyften från företag som är specialiserade på det så får du ett säker och kunnig hjälp och en fest du och de andra aldrig kommer att glömma!

Underhållning i toppklass på företagsjubiléet