Var kan röd matta hyras?

Det som främst avgör var du ska hyra röda mattan är hur länge den behövs. De företag som hyr ut mattorna har nämligen två helt olika kundgrupper.
Ett enskilt event
Det finns företag som hyr ut allt som behövs till mindre eller större event. Där kan man hyra allt från muggar och tallrikar till stolar och bord. Ibland även hoppborgar och andra underhållande produkter. Företagen är specialiserade på korttidshyra och har även prisnivåer uppbyggda utifrån detta. Snabbt och enkelt för dig som bara behöver hyra en röd matta under ett par dagar eller kanske till och med kortare tid än så.
• Längre perioder
Är det längre perioder bör istället företag kontaktas som bara jobbar med försäljning och uthyrning av mattor. Hos dem kan exempelvis kortaste avtalstiden vara 12 månader. Det blir betydligt billigare än ovan och innebär även en betydligt större service eftersom dessa hyresavtal innebär att den röda mattan byts ut regelbundet så att den alltid ligger en snygg matta på plats.

När passar det med röd matta?

Det finns tillfällen då den röda mattan kan sägas vara ett måste. Då det egentligen inte finns några alternativ. Det är exempelvis om företaget har en galakväll då finare priser ska delas ut eller om det är schlagertema på festen. När det ska vara lite mer exklusivt eller ”glitter och glamour” bör mattan absolut komma fram. I dessa fall väljer man att hyra den röda mattan under ett specifikt event.
För företagare finns det även tillfällen då det är fördelaktigt att hyra en röd matta löpande. Detta inte minst i butiker och lokaler där besökarna kommer regelbundet. Den röda mattan förmedlar ett speciellt välkomnande och visar även vägen. I dessa fall är det viktigt att de hålls rena och hela då trasiga mattor (eller andra trasiga saker) skapar dålig image. Här får man som företagare ställa fördelarna och nackdelarna mellan att antingen köpa in en hållbar röd matta och lägga i entrén eller hyra in samma matta.
Fördelen med att köpa är att det enbart skapas en engångskostnad. Om anställda på företaget dammsuger och tar hand om mattan kan den hålla i många år vilket gör att månadskostnaden blir mycket låg. Att hyra ger en löpande månadskostnad vilket därmed kan ställas mot inköpskostnaden om mattan köpts in. Men i gengäld ges service. Det kan exempelvis ingå att mattan byts ut en gång i månaden vilket innebär att högsta kvalité alltid finns på mattan. En smidig lösning inte minst för företag som har stora mängder besökare och där mattan alltså utsätts för extra hård påfrestning.

Herr Entré & Hygienmatta AB är ett företag med stor kompetens inom detta område. 

Var kan röd matta hyras?