Vilket företag är bäst för catering i Solna?

Att söka upp referenser på företag innan de anlitas är alltid en fördel. Därmed kan man se vad andra kunder tycker kring service, prisnivå m.m. Det gäller oavsett om det handlar om en snickare, målare, barnvakt eller catering. De som vill beställa catering i Solna söker därmed efter vilket företag som erbjuder bäst tjänst inom det området.

Vad säger Google?

Vid sökning på ”Bäst catering Solna” visas först ett företag som mot Google anger att de är ”Solnas bästa Catering”. Det är betyder självklart inte att de behöver vara bäst eller att många kunder har rekommenderat dem. Det enda detta betyder är att företaget optimerat sin hemsida mot just ”Bästa catering”.

På andra plats kommer webbplatsen Thatsup som listar ”Stockholms bästa catering”. Här listas knappt 20 företag som erbjuder catering runt om i Stockholm. Detta med allt från indisk mat och tema till japanska influenser och enbart rätter på kalkon.

Nu är detta visserligen restauranger över hela Stockholm men de flesta av dessa kan leverera över hela Stockholm vilket därmed innefattar Solna. Men denna lista svarar inte på vilket företag inom Solna som är bäst på catering.

Vad säger recensionerna?

En annan väg för att hitta ”bästa” inom ett segment är att söka via reco.se. Här kan kunder hos de olika restaurangerna sätta betyg på dessa. Men även här har man valt att bredda sökområdet. Den som söker efter catering + solna kommer få 411 företag presenterade. Detta eftersom man valt att presentera företag som ligger ”i närheten av Solna med omnejd”.

De tre företag som har fått bäst betyg ligger därmed inte i Solna. Dessa ligger istället i Sollentuna, Upplands Väsby och Åkersberga. Den som däremot scrollar ner till fjärdeplatsen kommer hitta en restaurang i Solna som är med på listan.

Klicka på en länk och hitta rätt

Vill man enbart ha fram cateringföretag i Solna går detta genom att man klickar på en länk högst upp bland sökresultaten. Men då visas enbart två företag vilket inte gör det speciellt imponerande att ligga etta. Men ett av dessa företag kan i alla fall i teorin marknadsföra sig som ”Bäst på Catering i Solna enligt Reco.se”

Att hitta vilken restaurang som är bäst på catering är alltså inte helt lätt. Samtidigt är det även en tjänst som är svår att värdera. När det kommer till tjänster är det betydligt svårare att värdera och ställa dessa mot varandra mot om det handlar om produkter som är betydligt lättare att jämföra.

Vilket företag är bäst för catering i Solna?