Bekymmersfritt i montern eller på konferensen

Ansvarig för ett större möte eller en utställning? Massor av detaljer att hålla redan på. Be om hjälp med tekniken. Koncentrera dig istället på att deltagare och publik får ut det mesta.

Även om du har gjort det tidigare kan det orsaka lite pirr i magen. Att ha hand om personalfester, årliga events eller mässor tar på krafterna. Det är viktigt att fördela uppgifterna på ett bra sätt, så det blir rätt person på rätt plats. Kaffet ska vara gott, tilltugget aptitligt och fräscht. Stolarna bekväma och minglet inbjudande. Kanske hyr du in talare som ska informera och inspirera. Möjligen ska det vara paneler med flera deltagare på scenen. Då bara måste sladdar, mikrofoner, högtalare och bildskärmar fungera. Självklart behöver du inte köpa in tekniken, det är smartare att hyra projektorn och annan utrustning inför ditt arrangemang.

Överraska med wow-faktor

Lär dig mer om nyare lösningar och teknik, så du kan skapa något oväntat. Det behöver inte bli dyrt. Det kan vara appar som används före, under eller efter evenemanget, kanske touchskärmar av olika slag. Prata ihop dig med de som hyr ut AV-utrustning med mera så får du idéer. Om du har profilerade talare som är kända, be dem sprida information till sina följare om vad som väntar. Lansera hashtaggar som är unika och gör att det går lätt att identifiera exakt vilka du företräder och vad ni står för. Skapa några tydliga berättelser eller budskap som du kommunicerar i olika kanaler och sedan kan projektera under mötet eller konferensen. Tänk i termer av koncept och låt det genomsyra allt och påverka alla sinnen. Även om du är verksam bakom kulisserna så vill du väl bli en snackis på mässan eller konferensen?

Framtidens events

Det är omöjligt att sia om framtiden men många branscher har tvingats till förändringar under senare tid. De flesta vet nu hur man genomför digitala möten eller använder olika plattformar för att kontakta varandra. Även de som varit tveksamma tidigare har lärt sig hantera tekniken. Många tycker det är viktigt att hålla avstånd, använda ansiktsskydd eller ha handsprit i närheten. Kanske är ett mingel inte riktigt vad de hoppas bli inbjudna till, om det inte är utomhus förstås. Det är viktigt att ta reda på vad som gäller och vad dina framtida besökare och deltagare förväntar sig. Använd tiden till att putsa på det egna varumärket. Vad står ni för? Vad vill ditt företag eller din organisation uppnå? Söker du en projektor? Då tipsar vi dig att läsa mer på denna sida: https://www.hyraprojektorstockholm.se/

Bekymmersfritt i montern eller på konferensen