Dags att starta ett eget café?

Ibland måste man följa sin dröm. Drömmen kan vara att starta ett café. Är det cafédrömmen som hägrar, har du kanske redan hittat rätt lokal. Då har du bara utrustning och inredningen kvar.

Att följa sin dröm gör att man satsar helhjärtat på något. Något man tycker är roligt, något som gör att man orkar. För det är förstås mycket jobb, men det gör inget så länge det är något man brinner för. Din passion är att baka härliga bullar och kakor, och servera på vackert porslin. Du har så länge du kan minnas lekt café och bageri. Du bjöd mamma och pappa på låtsaskaffe och gruskakor. Du lekte servering med dina kompisar. Nu har du gjort slag i saken. Du har hittat en charmig lokal, som ligger bra till och snart är det premiär. Du har varit aktiv på sociala medier och berättat om öppnandet. Förhandsintresset är redan stort.

Rätt maskiner gör jobbet

Din vision är att bjuda på nybakat, både bakelser och bröd. Du vet att goda mackor på färskt bröd är en storsäljare, men också nybakade bullar. Du behöver en bra ugn och bakmaskin. Men inte bara det utan även en bra kaffemaskin. Att kunna servera gott kaffe är nämligen också viktigt. Du nöjer dig inte med vad som helst för du vet att kvalitet lönar sig. Du har många bra recept som du känner dig trygg med. Du vet precis hur du vill servera mackor och smörgåsar. Det kommer att bli succé. Men allt detta kräver bra maskiner. Det är en investering men oundviklig för verksamheten. Med rätt maskiner kommer jobbet gå smidigt och resultatet bli bra.

Servering på porslin, en självklarhet

Att skippa plast och papperstallrikar är en självklarhet för dig. Du vill ha riktigt porslin och riktiga glas. Du vill kunna servera kylskåpskall lemonad i vackra glas. Därför vet du att en bra diskmaskin och en rejäl kyl är vad du behöver. Du har valt att ha bakelser och smörgåsar för att slippa hantera varmhållning av mat, och såklart även att laga den. Därför har du nu allt vad du behöver. En restaurang kräver såklart mer än ett café, men ändå är vissa maskiner nödvändiga. Fokus ska vara på kvalitet och då vill du ha det bästa. Du har redan med färg och möbler skapat en mysig känsla i lokalen, så nu kan du snart sätta igång och servera riktiga bullar.

Dags att starta ett eget café?