Bjud din personal på festernas fest!

Letar ni efter en festlokal där ni kan fira något viktigt i företaget? Då vill man kanske komma bort från vardagens kontorsmiljö och hålla till i en festlokal. Man kanske vill bjuda sina anställda på något gott att både äta och dricka. Du kanske letar efter en lokal där man kan anlita ett band, DJ eller varför inte en stå-upp komiker? Vissa företag har bra kontakter med musiker, trubadurer och DJ:s som de kan rekommendera.

Dessa olika teman kan du ha på festen

Beroende på årstid kan det passa olika bra med teman. Har man festen någon gång under våren kan man ha blomtema med blommor i maten, i dryckerna och som bordsdekorationer. Man kan ha hösttema och dekorera med vackra höstlöv och äpplen. Håller ni den på hösten, kan det vara lagom med en fest med Halloween-tema eller en spökfest. Man kan inreda med svarta draperier, pumpor och spindlar i plast som får klättra längs spindelnät i hörnen. Plötsligt får rött vin en annan betydelse. Gillar man inte spökteman, kan man ha ett Toga party, då alla förväntas komma utklädda i lakan. Vill man i stället för lakan, slå på stort och ha en Venetiansk maskerad, med klassiska masker, dans och hemlighetsfulla lekar.

Ha ett trendigt tema

Gillar barn inte tidsteman, eller årstidsteman kan ha ett tema efter den senaste trenden, varför inte ett tema efter filmen The Great Gatsby och inreda festlokalen i 1930-, 40-tals stil. Eller ha ett mustaschparty, ett Angry Bridstema. Går man inte igång på det kan man ha ett mattema istället, som en sushi-, choklad- eller lakritstema.

Håll festen i lokal i centrum

Bor man i Stockholm och vill hålla festen centralt, kan man med fördel hyra festlokalen Bryggarsalen, alldeles invid Odenplan. Då får man tillgång till ett fantastiskt läge och i en vacker miljö. Är man fler än 100 gäster, ingår hyran i beställningen av mat.  Det finns flera olika menyer att välja mellan, eller bufféer. Då kan man även lätt få tag i band som spelar, eller någon DJ om man vill göra det möjligt att dansa efteråt.

Bryggarsalens historia

Bryggarsalen var som namnet avslöjar ett tidigare bryggeri för det forna Hamburgerbryggeriet då man bryggde öl sedan slutet av 1800-talet fram till början av 19070-talet. Efter att bryggeriet lades ned, renoverades bryggeriet till annan verksamhet till den verksamhet som nu äger rum på Bryggerisalen. Vill man kan man beställa mat för festen, beställer man för mer än 100 personer, ingår hyran för lokalen i priset. Man kan välja mellan trerätters middagar och från olika menyer, eller ha en buffé som kockarna lagar på plats på Bryggerisalen. Om du letar efter en lokal som är rymlig och fin kan du fortsätta läsa här om festlokalen Bryggarsalen som ligger nära t-bana och är central. Då slipper man åka med bil, och kan ta tunnelbana eller pendeltåg hem senare.

Bjud din personal på festernas fest!