Var ska du hålla företagets event?

Letar du lokal för företagseventet? Har man haft event för företaget, eller föreningen i många år, kan man till sist få slut på idéer på var man ska förlägga det. Om du vill ha en anrik och festlig lokal där du kan äta god mat, finns Stadshusets källare som är en restaturanglokal man kan hyra och hålla allt från fester för 14 personer till upp till 100. Till vardags serveras lunch i Stadshuskällaren. På kvällen kan lokalen förvandlas till en festlig våning. Då kan man bjuda företagets medarbetare på fest för att belöna dem för gott arbete och  som förhoppningsvis förbättrar atmosfären och lojaliteten till företaget. Som namnet avslöjar är festlokalen Stadshuskällaren Stockholms Stadshus källare.  Det är samma byggnad där Nobels alla pristagare blir firade den 10 december varje år.

Ät det som bland annat skogen erbjuder!

Vill man kan man då beställa någon av de många menyer från Stadshuskällarens kök, som drivs av kökschefen Magnus Santesson. Han anpassar menyn efter de råvaror som finns lokalt enligt den svenska säsongen, såsom kantareller under hösten och vilt, ramslök och nässlor på våren och försommaren. Köket har som vision att föra in skogens mat till storstadens matgäster.

Hyr en anrik och historisk festlokal

Vill man förlägga festen i en festlokal som har snart 100 år på nacken, stadshuskällaren öppnade 1922 ska man hyra Stadshuskällaren. Inredningen är typiskt svensk. Den ritades av Stadshusets arkitekt Ragnar Östberg. Och inredningen av Jonas Bohlin är det som möter Stadshusekällarens gäster. Fler svenska inredare har lagt sin hand på inredningen som Yngve Bara, Einar Forsyth och Gunilla Lagerhem Ullberg. Här finns Linnés matsal med möjlighet att ta emot upp till 200 matgäster. Är man ett mindre antal gäster (14 gäster) kan man hålla festen i Skänken. Då kan man sitta vid dukat bord i Skänken som har träpaneler och skogsgröna draperier och en takmålning av Einar Forsyth.

Det ingår om du bara vill hyra lokalen

Vill man kan man även endast hyra lokalen, om det är så att man hellre vill ta in mat själv. Men beställer man mat för fler gäster som 100 matgäster ingår hyran för lokalen i priset för middagen. Vill man bara hyra ingår förutom serveringspersonal, en obemannad garderob. Då kan man få till gång till en musikutrustning, projektor och gratis Wifi. Man kan alltså hyra in en scen och ställa och ta in en DJ, ett live-band eller någon artist. Behöver man instrument, måste banden, DJ och andra ta med egen utrustning. Det finns en PA-anläggning.

Var ska du hålla företagets event?