Det vill du göra på affärsresan

Alla har väl varit på resa, både affärsresa och egen privat semesterresa. Det är några saker som är viktiga och som man behöver få uppfyllda vad gäller en längre vistelse på ett hotell. Dels är det ett bra pris. Man vill inte att uppehället ska kosta allt det du har. Sedan vill man ha en skön bädd. Är inte sängen bra och man kan sova, blir man på dåligt humör och less. Man behöver få ett hotell med god frukost och mätta magen innan man ger sig ut på stan, eller badstranden, beroende på var du befinner dig och om det är för affärer eller för rekreation.

Åker du på en affärsresa vill du kanske både arbeta och ha avkoppling på samma resa. Ska du arbeta, då vill du kunna koppla upp dig både vad gäller internet och vad gäller en stor skärm. Du kanske vill hålla dig uppdaterad om vad som pågår i världen, var du hittar de bästa restaurangerna, kunna boka nästa flyg eller tåg, eller hur du kan ta dig till tågstationen eller flygplatsen. Du kanske vill hyra en film, eller boka teater- eller biobiljetter. Då vill du kunna gör det på plats på hotellrummet och inte behöva gå ut och göra det. Som hotellgäst vill man ha den servicen och möjligheten att vara lite lat och bekväm av sig när man ändå är på resa.

Det vill man kanske göra på semestern

Är du på semester vill du kanske kunna se på hotell-TV, lyssna på nyheterna, eller läsa tidningen på skärmen i ditt hotellrum. Då vill du kanske kunna beställa det som hotellet kan erbjuda i menyn, eller i bastu och gym, om hotellet har det. På skärmen kan du enkelt ta fram en karta över staden, eller området så att du hittar till alla sevärdheter. Då vill man helt enkelt ha en bra TV-skärm. Du kanske vill lyssna på radion för att komma i rätt feststämning.

Barnen vill koppla av med barnfilm

Har man med sig barnen vill man hitta ett familjevänligt hotell. Sådana måste kunna tillgodose både vuxna och barn och vara anpassade så att de passar barnfamiljernas behov. Barnen kanske har behov av att kunna koppla av och varva ned med hjälp av barnfilmer och spännande filmer som de kan mysa med lite chips och annat smått och gott när de kanske har spenderat hela dagarna bland sevärdheter och museibesök. När de kommer tillbaka till hotellet kanske de är trötta, men inte så trötta att de vill sova, utan behöver kanske bara få slappa lite framför TV:n. I sådana fall vill de titta på en stor TV-skärm och ingen liten datorskärm.

Finns det ingen film de vill titta på kanske de behöver ett stabilt wifi så att de kan spela något on-lline-spel, eller hålla kontakten med sina kompisar och visa dem var de har varit och vad de har gjort. Då kanske de inte är så intresserade av aktiviteter inne i staden, utan mer aktiviteter som de kan utföra från sitt hotellrum som chat och spel.

 

Det vill du göra på affärsresan