För den som nyss startat företag

Har du nyss startat ett nytt företag? Det blir ofta mycket och relativt stora, initiala kostnader när man nyss har startat ett nytt företag. Det är inte bara inköp av de varor man kanske ska sälja, det är även allt som kan behöva till kontoret; skrivbord, ergonomiska stolar, hurtsar och allt som ska till förvaring. Dessutom kan man behöva matsalsbord och stolar plus allt porslin som man kan behöva för att personalen ska kunna dricka kaffe och äta. Är man då ett litet företag kanske man inte har de resurserna som krävs för en nystart.

Hyra möbler

Vill man inte köpa in möblerna utan man kanske är osäker över hur länge man kan driva företaget, eller om man egentligen bara vill driva det lite grann på prov, kan man hyra möblerna av ett företag som hyr ut dem. Är man dessutom osäker på vilken stil man vill ha till möblerna kan man hyra möblerna i stället för att köpa in möbler som man sedan inte vill ha. Då är det väldigt enkelt att hyra dem, eftersom företaget som hyr ut dem kommer med dem, och även hämtar dem när man har hyrt dem klart. Det är bekvämt, du slipper magasinera möblerna som du inte vill ha och du får utrymmet som du behöver för dina nya möbler.

Hyra begagnade möbler

Den som är miljömedveten kan även hyra begagnade möbler. Det finns en hel del företag som byter ut sina kontorsmöbler med jämna mellanrum. Då vill de helst snabbt bli av med sina gamla möbler snabbt för att kunna få plats med de nya. De begagnade möblerna behöver inte ens vara defekta. Det räcker ibland med att de inte är i den stil som företaget vill ha på sitt kontor för att de ska vilja göra sig av med sina begagnade kontorsmiljö. Då är det ett stort slöseri att slänga nästan helt nya möbler. Då är det bättre att ge eller sälja dem vidare till något annat företag som kan använda dem.

Miljövänligt att återanvända mer

Det är ansvarsfullt och miljövänligt att återanvända så mycket vi bara kan. Det måste bli vår melodi att börja tänka mer på miljön och återanvända allt som går att återanvända. Då är ett uthyrningsföretag bra att använda sig av när man behöver möblera ett kontor. Ett sådant uthyrningsföretag kan dessutom ge all tänkbar service till möblerna. Skulle något gå sönder kommer de och fixar det, och erbjuder nya möbler som är uttjänta. Då vet man att man alltid har snygga möbler, även om de är begagnade. Läs mer om ett uthyrningsföretag av begagnade möbler på: begagnadekontorsmoblerstockholm.nu.

För den som nyss startat företag
Märkt på: