När du behöver Stockholms finaste festlokal

Den som vill hålla till i Stockholm och man vill imponera på företagskunder, eller bara vill bjuda in sina gäster till det finaste man har visa upp i Stockholm, kan med fördel välja ett av de finaste ställena som finns i Stockholm med utsikt över slottet, Riksdagshuset och Stockholms ström. Som bekant har man nästan havsutsikt från de flesta håll om man befinner sig i city. Och har man inte det press utanför sitt fönster är det inte långt att gå till stranden, eller närmaste kaj.

Finns vackra byggnader i Stockholm

Styrkan med att välja Stockholm för sin fest är att här finns många byggnader med riktigt gamla anor. Operan tillsammans med Dramatiska teatern grundades under en storhetstid då Sveriges dåvarande kung  Gustav III som hade en förkärlek för den barockstil som dominerar de båda byggnaderna, det och guldöverdragna skulpturer och målningar. Kungliga Operan (då) inreddes i original i blått, vitt och guld. Kungliga  Operan som grundades 1773 och som byggdes om till det nuvarande Operahuset under 1890-talets slut.

Man möts av pompa och ståt i nuvarande Operan

När man i dag kommer in i nuvarande Operan kommer man till ”guldfoajén”, som är en ingång med guldstuckatur på väggar och tak, kristallkronor, stora speglar, gardiner och möbelklädsel i florentinsk guldbrokad, enligt operan.se. Fortfarande i dag, är det få hus och byggnader som kan mäta sig med Operan. Det är dit man kommer om man hyr Operaterassen som befinner sig i den anrika Operan. Här finns både restaurang och Operakällaren, som driva av kocken Stefano Catenacci som är kunglig kock och håller i hovets banketter och middagar på slottet. Kan det bli finare? Vi tror ju inte det.

Hit kan man bjuda in till middagar, konferenser och event

Har man då ett event  som man vill bjuda in till, eller om man har bjudit in viktiga kunder till företaget, finns det knappast något bättre ställe att kunna imponera på sina gäster än att ta dem till Operaterassen. Vill man arrangera ett företagsevent är Operaterassen det bästa ställe man kan tänka sig. Denna festlokal som Operaterassen erbjuder läppar sig mycket väl både till mindre middagar, företagsevent och fester, banketter eller till konferensens middag när det är viktig att kunna mingla och knyta nya kontakter.

Om du är intresserad av att läsa mer om hur du skulle kunna ordna med detta kan du läsa mer på: http://www.festlokaloperaterassen.se. Idag kan du hyra Operaterassen både till privata fester och som lokal om man behöver bjuda företag till event, middagar eller konferenser.

När du behöver Stockholms finaste festlokal
Märkt på: