Förena nytta med nöje på Hooks Herrgård

Om det är så att du letar efter ett ställe där företaget kan hålla sin konferens, presentera viktiga förslag för förändringar, berätta om viktiga saker om ekonomin och liknande kan man alltid förena de tunga sakerna som man ska gå igenom med lite nöje också. Bara för att lätta upp stämningen lite.

Eller så vill man uppmuntra och tacka sin personal för det fina jobb som de utför. Visste du att varenda av oss som dagligen arbetar, producerar mer än någonsin, per arbetare, än vad var och en gjorde för bara 50-60 år? Det finns statistik på det. Det är sant; var och en av oss producerar mer per capita för 50-60 år sedan. Inte så konstigt om var och varannan går in i ”väggen” och blir utbrända.

Gäller att passa på med välbefinnande

Därför kan man passa på att förena nytta och nöje. När man ändå åker iväg för sin konferens kan man se till så att personalen mår bättre. Har de arbetat hårt under årens lopp kan man vilja uppmuntra och tacka dem för det. Så se till att boka in konferensen på Hooks Herrgård, där erbjuder man spa till konferensen. Den ligger vackert vid vatten, mellan Jönköping och Växjö, på landet. Herrgården är från 1700-talet, och drivs av familjen Edberg. Här finns vacker natur, man erbjuder god mat, golf, fitness, spa och möjligheten att kombinera allt detta med konferenser. Läs mer på: https://www.hooksherrgard.se/konferens-med-spa.

Även om miljön är sedan 1700-talet, är inredningen inte det. Här finns i stället alla moderniteter som man kan behöva när man ska hålla konferens; här finns whiteboard, blädderblock (om man vill det), här finns möteslokaler för upp till 300 personer, det finns wifi, mikrofoner, projektor, ljus och ljudanläggning, datorer och så vidare. Men man kan även under en konferens vilja ha mötesrum som inspirerar till kreativa samtal och nytänkande.

Förena nytta med nöje på Hooks Herrgård