Med ett partytält blir företagsfesten en succé

Partytält med festdekoration
Har du hittat den perfekta platsen för företagsfesten – men ingen vacker och funktionell lokal? Att hyra partytält kan vara lösningen.

Det perfekta evenemanget är svårt att få till, men som festarrangör vill man självklart göra tillställningen så rolig och trivsam som möjligt. Sällskapet, musiken, maten och underhållningen är viktiga delar i en lyckad företagsfest – men utan en lokal så kommer man inte långt. Visst, på sommaren kan man lika bra festa utomhus, men alla vet ju hur det är med den svenska sommaren – det enda man inte kan kalla det svenska klimatet i juni, juli och augusti är pålitligt. Och ingen festarrangör vill se gäster stå med välkomstdrinken i hand mitt i en hård hagelstorm.

Partytält på gräsmatta

Användbart till alla sorts evenemang

Det är här som partytältet kommer in i bilden. Ett tält går idag att ha till så mycket mer än camping. Partytältet fungerar som samlingspunkt, som regnskydd och som en stämningshöjare för partyt. Det fungerar som ett utomhustak, har större flexibilitet än ett vanligt regnskydd och kan placeras i stort sett var som helst. Idag finns det partytält i många olika eleganta designvarianter, så det är inga problem att få tältet att passa in i den undersköna miljön vid den lilla sjön på landet. Det finns idag stora möjligheter att hyra partytält som passar just ditt företagsevenemang.

Storleken är inget problem heller, partytält finns i alla storlekar, från ”cirkus” till ”lusthus” som är den vanligaste storleken. Köper du flera mindre tält så kan du koppla ihop dem och skapa en trevlig ”utomhuslounge” där gästerna kan äta tilltugg och lära känna varandra lite bättre.

Partytält vid brygga

Går att anpassa för underhållning

Vill du ha en scen för underhållning, karaoke eller DJ på festen? Det är inga problem att anpassa ett partytält och göra det till ett svettigt dansgolv. Med hjälp av en elgenerator och några anpassningar så är det enkelt ordnat. Ett partytält ger varje fest en speciell air av proffsighet och partykänsla. Med ett snyggt tält där folk kan dricka välkomstdrinken och mingla även under åskvädret ger ett proffsigt intryck och gör garanterat dina arbetskamrater glada på sommarfesten.

Dagens partytält klarar alla väder

Dagens partytält är dessutom tåliga och anpassade för alla olika väderlekar. Fönster, som finns på de flesta av dagens tältmodeller, låter solen komma in och lysa upp den festliga atmosfären.Regnvattnet rinner av med hjälp av den vattenavvisande beläggningen. Du behöver inte vara orolig för att dina gäster kommer att bli för solbrända eller blöta – ett partytält dag garanterar stor komfort och trivsel.

Detta är några av anledningarna till varför ett partytält är ett givet val för dig som sitter i firmans festkommitté.

Med ett partytält blir företagsfesten en succé
Märkt på: